Antik jellegű angyalhívó csengős kulcstartó

Antik jellegű angyalhívó csengős kulcstartó
[UnasDesign - LoopStart{alt_images}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfStart{disp}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfStart{!big_disp}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfEnd{!big_disp}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfStart{big_disp}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfEnd{big_disp}] [UnasDesign - Loop{alt_images} - IfEnd{disp}] [UnasDesign - LoopEnd{alt_images}]

A kulcstartó azoknak készült, akik számára kényelmetlen, illetve nem való a csengő nyakláncként való viselése, de az angyalaikkal szívesen veszik fel a csengő által a kapcsolatot.

Kék színű csengő antik-ezüst színű fémötvözettel kezelt réz keretbe foglalva, ezüst színű ékszerláncon.- ametiszttel.

Az ametisztről itt olvashatsz bővebben: KATT IDE

A medál átmérője: 22 mm

Nem kérek plusz szolgáltatást
Díszcsomagolás +250 Ft
8 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A medál eredetét ősi legendák övezik. Eredendően az ember együtt élt az angyalokkal, de a Bűnbeesés kapcsán megszakadt a közvetlen kapcsolat. A kelta hagyomány szerint az angyalhívó csengők az angyalok ajándékai: a kapcsolattartás lehetősége. A kis harangok, amik a mozgásunk - tehát az életünk - által hallatják kedves kis hangjukat, folyamatosan tudósítanak az angyaloknak.

Ahogy minden ember egyedi, úgy minden csengőnek is egyedi hangja van, ami összekapcsolódik a személlyel, s így biztosítja a személyes kapcsolatot az Őrangyalunkkal.
Adatok
Milyen színű?
Antik ezüst
Milyen ásványból?
Ametiszt
Terméktípus
Kulcstartó
Cikkszám
631495
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés